torsdag 15 mars 2012

Några dagar i fjällen

Här kommer en liten sammanfattning av hur livet i skidbacken sett ut. Hovfjället är "Sveriges sydligaste fjällnatur". Vet inte exakt vad de menar med det begreppet, men fjäll är det i alla fall. Ur mitt perspektiv så är det jättehöga fjäll.

Mamma och pappa har fått släppa alla tankar på glassig off-pist och långa dagar i backen. Nu är det andra delar av skidområdet som skall utforskas, delar som de säkert missat om det inte vore för mig och Lydia, så de borde vara lite tacksamma. Jag tänker då på områden som "stora pulkabacken", lekparken och "kojastugan"där man kan värma sig.

Fredagen var ingen höjdare i backen - ganska molnigt, blåsigt och dimma. Men på lördagen så kom solen fram. Mamma var ute och tog en vända i längdspåren så var resten av familjen i pulkabacken. Var själv lite kinkig - inte konstigt när jag aldrig får åka - innan mamma till slut kom tillbaka och vi kunde fika lite tillsammans. Söndagen sedan var en riktig kanondag. 12 grader, sol och vindstilla. Vi njöt alla, undantaget Lydias snögubbe från i torsdags som försvann spårlöst.

Slappar i stugan
Delade stuga med fina Karolina och Mattias

Fredagsdis
Lördagssol

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar